Binnenkort meer informatie over onze school op deze website.

DATUM

In de spotlight…een serie over specialisten op Het Erf.

Met deze keer de IBer (intern begeleider)

Juf Gerrieke: “Als Intern begeleider ben je de spin in het web en de verbindende factor tussen ketenpartners.”

Juf Mirjam: “We willen een fijne plek zijn voor jullie allemaal, een plek waar je graag bent en gezien wordt.”

Wat doet een Intern Begeleider? 

In drie vragen wordt antwoord  gegeven op deze vraag.

Even voorstellen? 

Ha, ik ben Gerrieke Vinke- van de Weerd, getrouwd met Ronald en trotse moeder van Tom van 8 en Loek van 5 jaar.

Hoi allemaal!

Ik ben Mirjam Kampman, moeder van twee kinderen, Luuk en Maartje. En getrouwd met Jesse. We houden allemaal erg van muziek en maken ook muziek.

Reden? 

Gerrieke: Ik sta vandaag in de spotlight omdat we het als Erf belangrijk vinden om te laten zien en horen wie er op onze school werken. Dus als je je afvraagt..wie zitten er tussen het toilet en de personeelskamer 😉

Mirjam: Leuk dat ik IB’er van het Erf mag zijn samen met Gerrieke. Op onze school zitten allemaal leuke kinderen en samen maken we er een gave plek van. Mooi om hier een schakel van te zijn.

Fantastisch!

Gerrieke: Ik vind het erg fijn om als Intern begeleider op Het Erf te werken omdat ik iets kan betekenen voor leerlingen als ouders. Als Intern begeleider ben je de spin in het web en de verbindende factor tussen ketenpartners. Tof ook omdat je soms net even wat meer een op een tijd hebt met een leerling!

Ik heb de mazzel dat ik mag samenwerken met allerlei leuke collega’s en in het bijzonder natuurlijk juf Mirjam. Juf Mirjam is er voor groep 1-4, en ik voor groep 4-8 (samen inderdaad groep 4).

Mirjam: Tja helemaal eens met wat juf Gerrieke zegt! We willen een fijne plek zijn voor jullie allemaal, een plek waar je graag bent en gezien wordt.