Binnenkort meer informatie over onze school op deze website.

CPOV

CPOV

Basisschool Het Erf is één van de christelijke basisscholen van de stichting Christelijk Protestant Onderwijs Veenendaal en omstreken (CPOV). Bij deze stichting zijn 13 scholen in Veenendaal, Zetten en Ochten aangesloten.

De CPOV-scholen staan voor kwalitatief hoogwaardig, toekomstbestendig en passend onderwijs vanuit een christelijke levensvisie. Ieder kind is een uniek schepsel van God. Een kind met een eigen karakter en eigen talenten.

Kenmerkend voor CPOV-scholen is dat we onderwijs laten aansluiten bij de talenten van ieder kind, zodat het plezier ervaart in het leren, ook als dit moeite kost. Van het kind dat extra ondersteuning nodig heeft tot het kind met bijzondere talenten. CPOV biedt kinderen ruimte om op hun eigen manier te leren en te groeien. 

Scholen die bij het CPOV zijn aangesloten worden niet alleen ondersteund, het CPOV-logo is ook een keurmerk voor de kwaliteit van de aangesloten scholen. De stichting wordt geleid door drs. J.R. van Leeuwen en heeft een toezichthoudend bestuur.

Op alle CPOV-scholen worden 4 zekerheden geboden:

  • Christelijk onderwijs voor ieder kind!
  • Toekomstbestendig onderwijs voor ieder kind!
  • Onderwijs voor ieder kind door medewerkers met passie!
  • Onderwijs voor ieder kind vanuit verbinding en samenwerking! 


Meer informatie over stichting CPOV?
Bezoek de website of bekijk het filmpje!