Binnenkort meer informatie over onze school op deze website.

DATUM

Sponsorloop voor Egidius

Op woensdag 9 november stonden alle kinderen klaar voor de start om zoveel mogelijk rondjes te rennen voor het goede doel. In de weken daarvoor hebben de kinderen sponsors gezocht die voor elke ronde geld wilden geven. Vol enthousiasme hebben de kinderen gerend voor kinderen ver hier vandaan, namelijk voor de kinderen van Egidius in Namibië. We zijn inmiddels drie weken verder en we weten nu hoeveel geld er is opgehaald. Een bedrag waar we heel trots op zijn! Namelijk €6140,66.

Jenny en Willem schrijven:

“Wat heeft iedereen ons enorm verrast met de sponsorloop voor Egidius. Jullie zijn echt in actie gekomen. Wat heeft iedereen fantastisch hun best gedaan om de kinderen in Namibië te helpen! We hebben genoten van de gegeven presentaties in de klassen maar zeker ook bij het aanmoedigen van de sponsorloop.

Kinderen,ouders, opa’s en oma’s, buren, leerkrachten en alle andere sponsors heel hartelijk bedanken voor de sponsoring!”

Het geld gaat gebruikt worden voor een verjaardagsfeest voor 100 kinderen. En het geld wordt gebruikt voor het opzetten van een praktijkcentrum waar de kinderen hoe ze in de toekomst zelf hun voedsel kunnen produceren.

Een mooi bedrag voor een mooi doel!