Je bekijkt nu Koningsspelen

Koningsspelen

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Activiteiten

Het was vandaag een gezellige drukke dag. Overal vrolijk en enthousiast geluid van kinderen. Het was tijd voor de jaarlijkse koningsspelen. Voor groep 3 t/m 8 heeft juf Karlijn alles voorbereid. Onder begeleiding van leerlingen van het CLV deden de kinderen in de bubbel van hun eigen klas de hele dag door verschillende spelletjes. 

Voor de leerlingen van groep 1 en 2 was een apart programma, dit jaar georganiseerd door leerlingen van het Perron. Zij moesten een evenement organiseren en dat zijn de koningsspelen voor groep 1 en 2 geworden. Ze hebben de hele organisatie gedaan, de spelletjes bedacht en de groepjes begeleid. Voor de leerlingen van groep 1 en 2 erg leuk maar ook mooi om te zien hoe de leerlingen van het Perron daar van genoten.

Het was een fantastische dag waarin de kinderen met hun klas hebben genoten van de leuke spelletjes, plezier met klasgenootjes en natuurlijk heerlijk weer. 

De koningsspelen zijn de start van 2 weken meivakantie. We wensen u een fijne vakantie en we hopen elkaar op 10 mei weer te zien op school.