Binnenkort meer informatie over onze school op deze website.

DATUM

In gesprek

Als leerkracht zien we de kinderen in de klas, we zien hoe ze werken, hoe ze met andere kinderen omgaan, waar ze goed in zijn. Maar we zien maar een aantal uren in de week. Naast de uren op school zijn de kinderen op hun sportclub, de BSO, bij vrienden maar een heel groot deel zijn ze thuis. 

Deze week waren alle ouders welkom om te horen hoe het met hun kind gaat op school. Het is fijn om als leerkracht met de ouders en vanaf groep 5 ook de leerling, in gesprek te gaan. Zo ontstaat er een compleet beeld van het kind. Ouders en leerkrachten werken samen om de ontwikkeling van ieder kind zo soepel mogelijk te laten verlopen. Meestal zijn de 10 minuten die we voor het gesprek hebben genoeg, soms is er meer tijd nodig en plannen we een extra moment om verder door te praten.

Het is een intensieve week maar tegelijk heel waardevol om elke ouder te kunnen spreken. We kunnen weer door naar de volgende periode en kunnen de kinderen zoveel mogelijk bieden wat ze nodig hebben.

Na deze week is het tijd voor een week vakantie, even uitrusten en weer opladen. Mocht er in de tussentijd wat zijn, ouders hoeven gelukkig niet te wachten op de volgende gesprekken. De deur staat altijd open om zorgen rondom een leerling te bespreken.

Fijne vakantie!