Binnenkort meer informatie over onze school op deze website.

DATUM

Bijzonder afscheid

Afgelopen maandag was het zover. Feest op het Erf. Niet zomaar feest, meester Jaap, directeur van onze school, neemt afscheid van het onderwijs en gaat met pensioen. Dat vraagt om een bijzonder cadeau. De meester heeft twee dingen gekregen. Het eerste is een bijenvolk, de meester is dol op bijen en geeft het bijenvolk een mooie plek in zijn tuin. Het tweede is een voorstelling van alle kinderen van de school. De mensen van ‘Grote Broer – kunsteducatie’ kwamen in elke klas oefenen met de kinderen. ‘s Middags was het tijd voor twee voorstellingen. In de voorstellingen maakten we een reis om de wereld. Elke klas had een ander land als thema. Meester Jaap, gekleed in een prachtig bijenpak, was de speciale gast. Samen met zijn vrouw kreeg hij een speciale plek om te kijken naar deze bijzondere voorstellingen.

Prachtig om te zien hoe de kinderen én meester Jaap hebben genoten van deze feestelijke dag en bijzondere voorstelling!

Na schooltijd was het nog niet klaar voor de meester. Tijd om samen met collega’s en oud-collega’s een gezellige receptie te hebben. 

Een prachtige dag om met veel plezier op terug te kijken. Nog twee weken, dan kan de meester gaan genieten van zijn verdiende pensioen.