Binnenkort meer informatie over onze school op deze website.

DATUM

Afscheid nemen en vooruit kijken

De laatste week van het schooljaar staat in het teken van afscheid nemen maar ook van uitkijken naar iets nieuws. Op maandag zijn alle kinderen in hun nieuwe klas gaan kijken. Het afscheid van hun oude juf, meester of zelfs school wordt dan duidelijk. Maar ook uitkijken naar een nieuw jaar met een nieuwe juf, meester of een nieuwe school. Het was spannend en tegelijk ook fijn om alvast kennis te kunnen maken.

Groep 8 nam deze week afscheid van de basisschool. Het waren mooie afscheidsavonden met een spetterende musical. Ook voor deze kinderen betekent het afscheid tegelijk uitkijken naar een nieuwe fase in hun leven…de middelbare school! We wensen hen heel veel succes.

Ook de leerkrachten sluiten samen het jaar af met een gezellige barbecue. Het einde van het jaar is ook een moment om terug te kijken op het afgelopen jaar. Een jaar waarin er  gelukkig geen schoolsluiting door Corona is geweest. Een jaar waarin we ook de ouders weer binnen mochten laten in onze school. 

We kijken uit naar een periode van vakantie om weer op te kunnen laden voor een nieuw schooljaar, met een klas vol nieuwe kinderen.