Je bekijkt nu Kerstviering 2019

Kerstviering 2019

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Activiteiten

Op 18 december vierden de groepen 1 t/m 4 kerstfeest. De kinderen kwamen met hun gasten om samen het kerstfeest te vieren. Elke groep verzorgde een stukje van de dienst. De één een lied, een andere groep het gebed, weer een andere groep zorgde ervoor dat de kaarsen werden aangestoken. Zo was het een viering waar alle kinderen bij betrokken waren en er zichtbaar van hebben genoten.

Op 19 december was het de beurt aan de kinderen van groep 5 t/m 8. Het kerstverhaal werd hier verteld door verschillende journalisten die tijdens de viering steeds een stukje van het goede nieuws kwamen brengen. Ook was er een kerstkoor dat een aantal kerstliederen lied horen.

Zo hebben we met elkaar mogen vieren dat Jezus als klein baby’tje naar deze wereld is gekomen om onze Redder te zijn.

 

Met de kerstvakantie in zicht zit de eerste helft van dit schooljaar er alweer op. Wat hebben we al veel geleerd en wat zijn er veel leuke dingen gebeurd. We kijken uit naar wat de tweede helft ons zal brengen. Maar eerst gaan we genieten van twee weken vakantie. We wensen iedereen gezegende kerstdagen en een heel mooie afsluiting van 2019. Tot ziens in 2020!