Voor-en naschoolse opvang

Voor -en naschoolse opvang
In onze school is in  samenwerking met Kwink een voor -en buitenschoolse opvang met een christelijke identiteit gehuisvest: Balorig

Het uitgangspunt hierin is: dat ieder kind uniek is. Het Christelijke karakter van de locatie komt tot uiting in de geloofsovertuiging van de pedagogisch medewerksters. Verder wordt er gewerkt met het kindergebed, er worden Bijbelse verhalen verteld en er worden Christelijke liedjes gezongen met de kinderen. Daarnaast is er speciale aandacht voor de Christelijke feesten in het jaar. Kinderen die niet gelovig zijn of een andere geloof aanhangen zijn ook welkom op de locatie. Belangrijk is echter dat er respect is voor de identiteit van Ballorig. Buitenschoolse opvang Balorig is geopend in de schoolweken op maandag, dinsdag en donderdag van 15.00-18.30 uur. In de vakantie werkt de locatie samen met de buitenschoolse opvang Schateiland.

Meer informatie? Kijk voor meer informatie op www.kwink.nl. Ook kunt u contact opnemen met onze afdeling plaatsingen via 0318-518036 optie 1.


kwink

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0318 51 44 14
  • Ronde Erf 2-4
    3902 CZ Veenendaal
  • Postbus 745 Postcode: 3900AS Veenendaal

Begeleiders en Administratie