Je bekijkt nu Gestart !

Gestart !

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Activiteiten

De laatste week van de vakantie werd er in de school al volop gewerkt. De klassen werden ingericht, lesmateriaal werd klaargelegd zodat alle leerlingen een goede start konden hebben. Daarnaast hebben we als team twee startdagen gehad. Deels om nieuwe dingen te leren en tijd te hebben om alles weer goed af te stemmen voor de start van het nieuwe schooljaar. Maar deels ook om elkaar te ontmoeten en weer echt een team te worden. Dit jaar zijn er 5 nieuwe leerkrachten en 2 nieuwe onderwijsassistenten gestart. Dan is het fijn om elkaar te leren kennen. 

In een heel aantal klassen is dat niet anders. Er zijn klassen met een hele nieuwe samenstelling, in andere klassen zijn er een aantal nieuwe leerlingen bijgekomen. Dan is het belangrijk om de tijd te nemen om elkaar te leren kennen. We doen dit in elke klas aan het begin van het schooljaar door middel van de ‘gouden weken’ weken van de kanjertraining. We doen verschillende activiteiten waarin de kinderen elkaar beter leren kennen, vertrouwen krijgen in elkaar en natuurlijk ook plezier hebben met elkaar. We willen zo een goede basis voor de rest van het schooljaar te leggen.

We hopen dat alle kinderen op een prettige manier aan dit nieuwe schooljaar zijn begonnen. De leerkrachten zijn positief, ze hebben allemaal een goede start met hun groep gehad!